Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100Fortas Vakantieservice

U gaat binnenkort op vakantie? Dan wilt u met een gerust hart uw woonhuis achter kunnen laten. Dat kan met de Fortas Vakantieservice. 

Surveillant houdt deskundig oogje in het zeil

Vaak wordt bij afwezigheid een beroep gedaan op buren, familie of vrienden om een oogje in het zeil te houden. Maar wat als zij tijdens (een gedeelte van) uw vakantie niet beschikbaar zijn? Of u heeft eenvoudigweg behoefte aan professionele bewaking of beveiliging van uw woonhuis? Dan biedt de Fortas Vakantieservice de oplossing. Tijdens uw afwezigheid werpen onze surveillanten graag een goedgetrainde blik op uw woonomgeving om eventuele onregelmatigheden vast te stellen.

Toezicht van buiten en binnen door sleutelbeheer

Indien gewenst kunt u ook uw sleutels in beheer geven bij Fortas (keyholding), bijvoorbeeld om de gordijnen open en dicht te doen, de brievenbus te legen en de planten water te geven. Zo hoeft u behalve onze surveillant niemand toe te laten in uw woning, een veilige gedachte!

Inschakelen hulpdiensten

En als er dan toch iets gebeurd? Dan leggen wij direct contact met u en met de juiste hulpdiensten, variërend van politie of brandweer tot een aannemer of glasservice. Onze surveillant blijft namens u aanwezig tot de hulpdiensten zijn gearriveerd en de eventuele schade is hersteld.

Fortas Vakantievoucher

Gaat u binnenkort op vakantie of zakenreis? Maak dan gebruik van de Fortas Vakantievoucher.
Met de Fortas Vakantievoucher bent u voor € 99 (excl. btw) een week lang zeker van professioneel toezicht op uw woonhuis.