Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100Alarmopvolging

Klinken de sirenes in het holst van de nacht? Hang dan vooral niet de held uit, want een van onze ruim veertig surveillancewagens is bij een alarmmelding bliksemsnel ter plaatse. Is er sprake van een loos alarm, dan zal onze surveillant zijn ronde voortzetten na het opsporen en opheffen van de oorzaak en het maken van een rapportage. Mocht er toch iemand in uw woning zijn binnengedrongen waarbij schade is ontstaan, dan neemt onze surveillant de juiste maatregelen om eventuele vervolgschade te voorkomen.

Calamiteitendienst bij een alarmmelding

Indien nodig schakelt Fortas bij een alarmmelding de juiste hulpdiensten in. Naast politie en brandweer kan dat op uw verzoek ook een aannemer of glasservice zijn. Onze surveillant blijft aanwezig tot de hulpdiensten zijn gearriveerd, de eventuele schade is hersteld of de woning weer veilig kan worden overgedragen aan u als eigenaar.

Alarmopvolging in 7 stappen

Beelden zeggen vaak meer dan woorden alleen. Daarom hebben wij het proces van Alarmopvolging en de daarbij behorende communicatiestromen middels een infographic in beeld gebracht.