Volg ons via


Winkelsurveillance

Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. Bovendien leidt criminaliteit zoals winkeldiefstal en vandalisme tot een behoorlijke inkomstenderving. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme. 

Winkelsurveillanten houden een oogje in het zeil

Fortas beschikt over ervaren winkelsurveillanten die geüniformeerd een duidelijk signaal afgeven in en om uw winkel. Houden ook onopvallend een oogje in het zeil en zien waarschijnlijk wat u niet ziet. Zij zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en waar nodig repressief te handelen. Alleen al deze wetenschap geeft uw personeel als ook het winkelend publiek een gerust gevoel! 

De winkelsurveillant als aanspreekpunt

Uiteraard is het voorkomen van winkelcriminaliteit en vandalisme te belangrijkste taak van de winkelsurveillant. Maar het takenpakket van de surveillant is veel breder. Zoals het wegwijs maken van het winkelend publiek of het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. Maar wel altijd met een scherp oog voor de veiligheid van uw personeel en bezoekers!

Fortas Preventiecoach, geen omzetderving maar omzetverhoging

Wij gaan echter graag een stap verder met de Fortas Preventiecoach. De Fortas Preventiecoach maakt u en uw medewerkers bewust van risico’s. Daarnaast laat de Preventiecoach zien welke eenvoudige, klantgerichte preventiemogelijkheden u organisatorisch kunt nemen. De Fortas Preventiecoach traint en begeleidt uw medewerkers en motiveert en activeert hen tot actie in het voorkomen van derving door diefstal of vandalisme. Hierdoor ontstaat tevens een actievere, op verkoop gerichte houding van uw medewerkers. Goed voor uw omzet! 

Meer weten over winkelsurveillance door Fortas?

Wilt u meer weten over winkelsurveillance of de Fortas Preventiecoach? En hoe deze voor de beveiliging van uw winkel ingezet kan worden? Onze beveiligingsspecialisten helpen u graag verder. Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.