Volg ons via


Receptiediensten

Geïnitieerd door een stijgende vraag vanuit ons klantenbestand, bieden wij ook facilitaire ondersteuning. Te denken valt aan medewerkers die receptiediensten verrichten in vakantietijd, bij ziekte- of zwangerschapsverlof of op tijden dat reguliere receptionistes naar huis zijn. U kunt ook bij Fortas terecht voor  huismeesters en conciërges voor verzorgingscentra, (avond)scholen en diverse andere instanties.  

Volwaardige vervangers

Onze medewerkers worden zo snel mogelijk ingewerkt in de normale gang van zaken, zoals het bedienen van uw telefooncentrale, en kunnen als volwaardige vervangers de gangbare administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor uw bedrijf verrichten. 

Security-host/hostess

De security host/hostess biedt het beste uit drie werelden. Een combinatie van receptionist(e), gastheer/vrouw en beveiliger. Naast het verrichten van receptietaken als telefoonafhandeling en administratieve werkzaamheden, heet de Security Host  uw bezoekers welkom en fungeert als ware gastheer/vrouw. Daarnaast beschikt de Security Host over alle kwalificaties die van een objectbeveiliger verwacht mogen worden. 

Meer weten over receptiediensten door Fortas?

Wilt u meer weten over onze facilitaire ondersteuners of onze Security Host/hostess? Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten aan te vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!