Volg ons viaPreventieve rondes

Hoewel we leven in een 24-uurs economie, zijn lang niet alle bedrijven ook 24 uur per dag geopend. In de avonduren en ’s nachts is vaak niemand aanwezig of is er een beperkte bezetting. Veel bedrijven zijn gevestigd op bedrijventerreinen en buiten werktijden liggen deze er verlaten bij. Hierdoor ontbreekt vooral daar de sociale controle. Door het uitvoeren van preventieve rondes, ook wel preventieve controles genoemd, kunnen onregelmatigheden gedetecteerd worden. Het preventieve karakter werkt bovendien ontmoedigend bij criminaliteit als inbraak en vandalisme. 

Preventieve rondes: op vaste tijdstippen en variabele momenten

Preventieve controlerondes vinden plaats op vaste tijdstippen (bijvoorbeeld de sluit- en openingstijden) of variabele momenten, die veelal in de nachtelijke uren worden ingevuld.Bij preventieve rondes maken wij onderscheid tussen een visuele gevelcontrole, een perceelcontrole op uw terrein en een pandcontrole, waarbij onze surveillanten fysiek uw pand betreden. Bij controle van uw bedrijfsperceel let onze surveillant speciaal op zaken als:

  • openstaande ramen en poorten
  • de staat van het hekwerk
  • werking van buitenverlichting
  • vernieling/vandalisme
  • de aanwezigheid van verdachte voertuigen of personen 

De gerichte controleronde

Gerichte controlerondes worden uitgevoerd, naar aanleiding van specifieke zaken waarop klanten een controle willen laten uitvoeren. Het gaat om zeer uiteenlopende controlewerkzaamheden, zoals het controleren van de temperatuur in een server ruimte, volledige controle van het hekwerk rondom het bedrijfspand of bedrijventerrein of controle van de gasinstallatie. 

Helderheid in veiligheid bij preventieve rondes

Al onze handelingen worden digitaal gelogd en zijn voor Fortas klanten inzichtelijk via het logsysteem Trnsprnt. Trnsprnt combineert de informatie van onze geavanceerde GPS en Track & Trace voertuigvolgsystemen. U krijgt  volledige inzage in de aan u geleverde prestaties, inclusief uitgevoerde controlerondes, uitgebreide dagrapportages en continue klanttevredenheidsmeting. Daarnaast maken onze geavanceerde systemen het mogelijk om te werken met een basisvergoeding en verder per minuut af te rekenen. Hiermee bieden wij u als klant “helderheid in veiligheid”.  

Meer weten over preventieve rondes bij uw bedrijf?

Wilt u meer weten hoe preventieve rondes voor de beveiliging van uw bedrijf ingezet kunnen worden? Aarzel dan niet om een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten aan te vragen.