Volg ons via
Openings- en sluitrondes

Het opstarten en afsluiten van een werkdag is niet altijd een prettige ervaring, zeker niet op momenten of locaties met weinig sociale controle. Het begeleiden van uw personeel bij openings- en sluitrondes (ook wel brand- en sluitrondes genoemd) verhoogt hun gevoel van veiligheid en voorkomt bovendien onnodige vertraging bij aanvang van uw dagelijkse bedrijfsproces. 

Openings- en sluitrondes een goed begin en veilige afsluiting van de werkdag

Onze beveiligers schakelen de alarminstallatie uit, de verlichting aan en de apparatuur in zodat uw personeel meteen aan de slag kan. Aan het eind van de werkdag zorgt onze mobiele surveillancedienst ervoor dat uw onderneming weer veilig wordt gesloten. Zij controleren bijvoorbeeld of: 

  • alle medewerkers het pand hebben verlaten,
  • alles is afgesloten,
  • apparatuur is uitgeschakeld en
  • er geen brandgevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Ter afsluiting wordt de alarminstallatie ingeschakeld. Een veilige afsluiting van de werkdag. 

Helderheid in veiligheid bij openings- en sluitrondes

Via het logsysteem Trnsprnt worden de door ons verrichtte handelingen digitaal gelogd en zijn deze voor u als klant volledig inzichtelijk. Alle informatie uit onze geavanceerde GPS en Track & Trace voertuigvolgsystemen komen samen in Trnsprnt. U krijgt  volledige inzage in de aan u geleverde prestaties,  zoals de openings- en sluitrondes, uitgebreide dagrapportages en continue klanttevredenheidsmeting.  Bovendien starten onze openings- en sluitrondes altijd met een blok van 10 minuten. Vervolgens rekent u af per minuut, waardoor u nooit teveel betaalt! Dat bedoelen wij met “helderheid in veiligheid”.  

Openings- en sluitrondes bij uw bedrijf?

Een goed begin en veilige afsluiting van de werkdag, begint met Fortas. Wilt u meer weten over onze transparante dienstverlening? Aarzel dan niet om een adviesgesprek aan te vragen. Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.