Volg ons viaObjectbeveiliging

Bij bedrijfsbeveiliging wordt vaak als eerste gedacht aan beveiliging  in de avonduren of ’s nachts. De momenten dat er niemand aanwezig is. Vanwege diefstal en fraude is er tegenwoordig ook overdag steeds meer behoefte aan professioneel toezicht op ingaand en uitgaand verkeer. Of het nu gaat om bezoekers, leveranciers of goederen. Fortas beschikt over kwalitatief goed opgeleide objectbeveiligers die ook tijdens kantooruren toezien op de veiligheid van uw onderneming. 

Werkzaamheden objectbeveiligers

Onze objectbeveiligers verrichten (on)regelmatige controle rondes en hebben een getraind oog voor onregelmatigheden. Daarnaast zorgen zij voor de bediening van alarm/observatiesystemen, het uitvoeren van toegangscontrole en sleutelbeheer en verrichten zij waar nodig visitaties. Naast gediplomeerd  zijn onze objectbeveiligers opgeleide BHV-ers (bedrijfshulpverleners) en getraind in het gebruik van AED. 

Objectbeveiliging; structureel of ad hoc

Objectbeveiliging, of het nu gaat om around the clock aanwezigheid van een heel team of de tijdelijke inzet van een enkele beveiligingsmedewerker. Gaat het om structurele invulling of een ad hoc opdracht? Fortas beschikt over een flexibel team van objectbeveiligers. 

Security-host/hostess

De security host/hostess biedt het beste uit drie werelden. Een combinatie van receptionist(e), gastheer/vrouw en objectbeveiliger. Naast het verrichten van receptietaken als telefoonafhandeling en administratieve werkzaamheden, heet de Security Host  uw bezoekers welkom en fungeert als ware gastheer/vrouw. Daarnaast beschikt de Security Host over alle kwalificaties die van een objectbeveiliger verwacht mogen worden. 

Objectbeveiliging nodig?

Wilt u meer weten over objectbeveiliging bij uw bedrijf? Aarzel dan niet om een adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten aan te vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.