Volg ons viaIntegrale beveiligingsoplossingen

Fortas is ontstaan vanuit een jarenlange samenwerking tussen Intergarde BV en Nimo Security Groep BV. Door dit partnerschap kan Fortas voor aanvullende beveiligingswensen gebruik maken van de kennis en expertise van haar zusterorganisaties en partners: Intergarde, Nimo Security Groep en Polygarde. Hierdoor is Fortas in staat u integrale beveiligingsoplossingen op maat te bieden. 

Kwaliteit door partnerschap

Het onderstaande schema biedt u een overzicht van de dienstverlening van Fortas en haar partners:


Kraakheldere beveiliging van a tot z

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor aanvullende beveiligingswensen zeer uitgebreid en variëren van beveiligingstechniek en/of aansluiting op een particuliere alarmcentrale (meldkamer) tot hondenbewaking en verkeersregelaars en van brandwachten tot recherchediensten. Oftewel; kraakheldere bedrijfsbeveiliging van a tot z. 

Integrale beveiligingsoplossingen; de oplossing voor u?

Wilt u meer weten over ons concept “Integrale Beveiligingsoplossingen”? Benieuwd naar de oplossingen voor uw organisatie? Aarzel dan niet om een adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten aan te vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.