Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

27/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100
Bedrijfsbeveiliging

Een inbraak, brand of ongeval leidt vaak niet alleen tot emotionele en directe materiële schade, maar ook tot een (ernstige) onderbreking van het bedrijfsproces. Daarom handelen onze beveiligingsbeambten niet alleen om interne en externe criminaliteit te voorkomen, maar ook om de continuïteit van uw onderneming te bewaken. Omdat wij werken met ‘vaste’ beveiligingsbeambten, zijn zij snel vertrouwd met uw bedrijfsprocessen en -reglementen.


Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een van de specialisaties van Fortas. Onze mobiele surveillanten houden toezicht bij bedrijven, winkels, zorginstellingen, scholen, verenigingsgebouwen en op bedrijventerreinen. Onze mobiele surveillance is uitgerust met onze geavanceerde GPS en Track&Trace voertuigvolgsystemen. In combinatie met ons unieke logsysteem Trnsprnt, maken wij de aan u geleverde diensten volledig inzichtelijk. Ons dienstenpakket op het gebied van mobiele surveillance omvat:

Bewaking

Bij bewaking, ook wel vaste posten genoemd, zijn onze beveiligers veelal preventief aanwezig. Niet alleen ’s avonds of gedurende de nachtelijke uren, maar ook overdag, bieden zij professioneel toezicht en voeren zij (on)regelmatige controlerondes uit. Daarnaast dragen onze opgeleide beveiligers zorg voor de handhaving van de openbare orde en rust. Onze diensten op het gebied van bewaking hebben wij onderverdeeld in:

Integrale beveiligingsoplossingen

Naast mobiele surveillance en bewaking, kan Fortas gebruik maken van de kennis en expertise van haar partners, Intergarde, Nimo Security Groep en Polygarde.  Aanvullende diensten zoals:

  • beveiligingstechniek 
  • aansluiting op een particuliere alarmcentrale (meldkamer)
  • hondenbeveiliging
  • recherchediensten

zijn mogelijkheden waarmee wij uw beveiligingswensen kunnen invullen. Hierdoor is Fortas in staat u integrale beveiligingsoplossingen op maat te bieden; kraakheldere beveiliging van a tot z.

Het Beveiligingsplan; de basis voor bedrijfsbeveiliging

Het beveiligingsplan vormt de basis van uw bedrijfsbeveiliging.  In overleg met u als opdrachtgever stellen we een beveiligingsplan op, zodat onze mensen en middelen zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet. Bovendien weet u zo precies wat u van ons mag verwachten. Dat is wel zo helder.