Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100


Alarmopvolging

In geval van een alarmmelding bij uw bedrijf, school of instelling  is een van onze ruim veertig surveillancewagens snel ter plaatse. Onze beveiligingsregio’s zijn optimaal ingedeeld, waardoor een korte responsetijd gerealiseerd wordt.

Wat er gebeurt na de alarmmelding?

Bij aankomst, inspecteert de surveillant als eerste de buitenzijde van uw bedrijfspand op sporen van inbraak. Vervolgens vindt een controle plaats op de locatie waar het alarm is afgegaan. Indien er door onze surveillant, zowel aan de buitenzijde als binnen in het pand geen onregelmatigheden geconstateerd worden, gaan wij uit van “loos alarm”.

Loos alarm? Of toch niet?

Is er sprake van een loos alarm, dan zal onze surveillant – na het opsporen en opheffen van de oorzaak en het maken van een rapportage – zijn ronde voortzetten. Mocht er toch schade zijn ontstaan of iemand in uw pand zijn binnengedrongen, dan neemt onze surveillant de juiste maatregelen, zodat eventuele vervolgschade kan worden voorkomen.

Calamiteitendienst

Indien nodig worden de juiste hulpdiensten ingeschakeld. Naast politie en brandweer kan dat op uw verzoek ook een aannemer of glasservice zijn. Onze surveillant blijft aanwezig tot de eventuele schade is hersteld, de hulpdiensten zijn gearriveerd of het pand kan worden overgedragen aan u als eigenaar.

Helderheid in veiligheid bij alarmopvolging

Al onze handelingen worden digitaal gelogd en zijn voor Fortas klanten inzichtelijk via het logsysteem Trnsprnt. In Trnsprnt komt alle informatie samen uit onze geavanceerde GPS en Track & Trace voertuigvolgsystemen. U krijgt  volledige inzage in de aan u geleverde prestaties,  inclusief alarmmeldingen, uitgebreide dagrapportages en continue klanttevredenheidsmeting. Hiermee bieden wij Fortas-klanten “helderheid in veiligheid”. 

Alarmopvolging in 7 stappen

Beelden zeggen vaak meer dan woorden alleen. Daarom hebben wij het proces van Alarmopvolging en de daarbij behorende communicatiestromen middels een infographic in beeld gebracht.

Meer weten over alarmopvolging voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over onze transparante dienstverlening? En hoe deze voor de beveiliging van uw bedrijf ingezet kan worden? Aarzel dan niet om een adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten aan te vragen. Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.