Volg ons via


     Open sollicitatie

Contactgegevens
Fortas Beveiliging BV 

Bezoekadres:
Withuisveld 18
6226 NV Maastricht
T: 088-0660100
E: hrm@fortas.nlSollicitatieprocedure

Bij Fortas vinden wij helderheid en transparantie erg belangrijk. Daarom willen we naar jou toe ook heel transparant zijn als het gaat om de procedure die je als sollicitant binnen Fortas doorloopt en wat je van ons mag verwachten. Onze sollicitatieprocedure is verdeeld in 6 stappen.

1: Jij solliciteert via onze website
Je solliciteert via onze website (www.werkenbijfortas.nl) naar een vacature die bij jou past.
Tijdens de online sollicitatie vul je een gegevensformulier in en stuur je een motivatiebrief en CV als bijlage mee. Als je alle verplichte velden hebt ingevuld en de documenten waar om wordt gevraagd hebt toegevoegd, is je sollicitatie compleet en kun je jouw sollicitatie verzenden.

2: Jouw sollicitatie wordt in behandeling genomen
Uiteraard worden jouw motivatiebrief en CV zorgvuldig bekeken. Wanneer je aan alle eisen voldoet, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Mocht jouw sollicitatie onvoldoende aansluiten op de door ons gestelde eisen, ontvang je van ons een afwijzing via email.

3: Jouw eerste sollicitatiegesprek
Het eerste sollicitatiegesprek heeft als doel elkaar beter te leren kennen. Jij wilt meer weten over Fortas en wij willen graag meer weten over jou. Voor functies in de bewaking zal hierbij een Operationeel Manager aanwezig zijn. Bij staffuncties is dit een directielid. Wanneer deze kennismaking van beide kanten bevalt, dan nodigen wij je uit voor een vervolggesprek.

4: Jouw vervolggesprek
In veel gevallen word je uitgenodigd voor een vervolggesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op de vacature en bespreken wij de wederzijdse wensen en verwachtingen. Ook hier zal afhankelijk van de functie een Operationeel Manager of Directielid aanwezig zijn. In sommige situaties vindt er geen vervolggesprek plaats en gaan we na het eerst sollicitatiegesprek door naar stap 5.

5: De politiescreening
Integriteit is erg belangrijk binnen de beveiligingsbranche. Om bij Fortas te kunnen werken, moet je daarom toestemming krijgen van de politie. Middels een zogeheten antecedentenonderzoek gaat de politie na of je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Al eerder in de sollicitatieprocedure hebben wij je al gevraagd om een formulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee toestemming geeft voor het uitvoeren van de politiescreening. Nadat de screening positief is afgerond, kun je bij ons aan de slag!

6: Jouw arbeidsovereenkomst
In deze laatste stap bieden wij je een arbeidsovereenkomst aan en bespreken zaken als arbeidsvoorwaarden, opleidingen en werktijden. Aansluitend op de ondertekening van de arbeidsovereenkomst volgt een passessie, zodat jouw werkkleding als gegoten zit. Na het verzenden van jouw sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging op het emailadres wat je hebt opgegeven. Dit is een automatische email die vanuit ons recruitmentsysteem wordt verzonden. Deze email bevestigt dat jouw sollicitatie door ons is ontvangen en in het recruitmentsysteem staat. Heb je de email niet ontvangen? Check dan eerst even jouw spam mailbox, want het wil nog wel eens voorkomen dat de email daarin terecht komt. Heb je de email ook niet in je spammailbox staan? Dan kun je telefonisch contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 088-066 01 00 of een email sturen naar: hrm@fortas.nl


Zie jij een job bij Fortas helemaal zitten? Solliciteer snel


Altijd het laatste nieuws? Volg ons op facebook