Volg ons via


     Open sollicitatie

Contactgegevens
Fortas Beveiliging BV 

Bezoekadres:
Withuisveld 18
6226 NV Maastricht
T: 088-0660100
E: hrm@fortas.nlContinue ontwikkeling door proactief opleidingsbeleid

Fortas volgt de ontwikkelingen en trends op de beveiligingsmarkt nauwlettend. Dit geldt ook voor ontwikkelingen op opleiding gebied. Om de werkzaamheden op het verlangde niveau van onze opdrachtgevers uit te kunnen voeren, wordt je bij Fortas door het volgen van opleidingen en trainingen voortdurend (bij)geschoold. 

Basisopleiding en verder

De basisopleiding tot beveiliger vormt altijd het uitgangspunt. Wil je als beveiliger aan de slag maar heb je de opleiding nog niet gevolgd of nog niet afgerond? Dan is het mogelijk om alsnog het beveiligersdiploma te behalen. Naast diverse verplichte opleidingen en trainingen (bijvoorbeeld BHV-cursus met agressietraining), kun je als medewerker ook zelf aanvullende opleidingsverzoeken indienen bij de afdeling HRM. 

Werken aan je eigen ontwikkeling

Om als gediplomeerd beveiliger up-to-date te blijven, werken wij met V-learning, een initiatief van de Stichting Opleidingsfonds Beveiligingsbranche (SOBB). Zo kun je op elk gewenst moment jouw vakkennis checken of jezelf een toets afnemen. Ook blijf je op de hoogte van veranderingen in de wet. Eenmaal ingelogd bepaal je zelf je koers. Kortom werken bij Fortas betekent werken aan je eigen ontwikkeling!

SBB erkend leerbedrijf (samenwerking roc’s)

Daarnaast bieden we aspirant beveiligers (beveiligers in opleiding) de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Denk hierbij aan stages of meewerken tijdens evenementen. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en werken samen met diverse ROC’s zoals het Arcus College.

Zie jij een job bij Fortas helemaal zitten? Solliciteer snel


Altijd het laatste nieuws? Volg ons op facebook