Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Vacatures

Objectbeveiliger Regio Zuid Limburg

Fortas is op zoek naar Object Beveiliger (M/V) voor de Regio Zuid-Limburg. Ben jij die beveiliger die het leuk vindt om de hele dag op pad zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier de volledige vacaturetekst


Mobiel Surveillant (m/v) regio Limburg en Nijmegen

Voor de regio’s (Noord)Limburg en Nijmegen zoeken wij kandidaten voor de functie van Mobiel Surveillant m/v  (30 uur per week) die samen met ons invulling willen geven aan ons motto: helderheid in veiligheid. Wil jij werken bij de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland? Lees dan de volledige vacaturetekst en solliciteer!


Aan de slag als “sfeerbeheerder” tijdens evenementen?

Wegens sterke groei zijn wij in de vorm van stewards en evenementenbeveiligers op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde sfeerbeheerders die ons team willen komen versterken.

Evenementenbeveiliger (m/v) op oproepbasis

Als evenementenbeveiliger krijg je te maken met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden. Kortom: een evenementenbeveiliger is allround, enerzijds de service verlenen aan de gasten die het evenement bezoeken en anderzijds het beveiligen van het evenement. Het is de ideale job die je kunt combineren met je (vaste) werk, studie en/of andere activiteiten. Je komt steeds in andere situaties terecht en werkt in wisselende teams. Meer weten? Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Steward (m/v) op oproepbasis

Als steward zie je samen met je collega’s toe op de veiligheid binnen het (voetbal)stadion. Daarnaast fungeer je als gastheer/-vrouw en maak je het de bezoekers van wedstrijden en evenementen zoveel mogelijk naar hun zin. Je voert taken uit als het scannen van kaarten en het aanwijzen van zitplaatsen. Je komt steeds in andere situaties terecht en werkt in wisselende teams. Het is de ideale job die je kunt combineren met je (vaste) werk, studie en/of andere activiteiten. Meer weten? Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Open sollicitaties

Staat de functie van jouw voorkeur er niet bij? Je bent altijd vrij om je CV en persoonlijke motivatie te sturen naar hrm@fortas.nl.