Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Onze werkwijze

Veiligheid is een gevoel. Een gevoel van zekerheid, waakzaamheid en vertrouwen. Daarom heeft het merendeel van de dienstverlening in de beveiligingsbranche een preventief karakter. Meestal zijn de kosten van de dienstverlening bij de klant helder, maar zijn de uiteindelijk uitgevoerde werkzaamheden minder tot niet zichtbaar. De meeste activiteiten vinden immers vaak plaats op tijden dat u als opdrachtgever niet aanwezigheid bent.

Volledige transparantie

Een controle op de uitvoering blijkt bij het gemiddelde beveiligingsbedrijf dat de gemaakte afspraken vaak maar ten dele of niet naar behoren worden uitgevoerd. Dit resulteert begrijpelijk in een beschaamd vertrouwen bij u als klant, iets wat wij koste wat kost willen voorkomen. Daarom volgt Fortas een bijzondere strategie in onze branche: volledige transparantie!

Helderheid in veiligheid

Omdat het gaat om uw veiligheid en die van uw naasten, uw medewerkers en natuurlijk uw eigendommen, zult u niet willen volstaan met 'gemiddeld’. Maar hoe herkent u de kwaliteit die u zoekt? Fortas heeft als visie dat veiligheid kwalitatief hoogwaardig, meetbaar én controleerbaar moet zijn. Hierdoor bieden wij onze klanten "helderheid in veiligheid".

U wilt een kwalitatief hoogwaardig product

Fortas volgt de ontwikkelingen en trends op de beveiligingsmarkt nauwlettend. Onze medewerkers worden door het volgen van opleidingen en trainingen voortdurend (bij)geschoold. Aan elke inzet gaat een gedegen advies vooraf van ervaren professionals.

U wilt dat gemaakte afspraken worden nagekomen

Fortas onderscheidt zich binnen de branche door het vastleggen van afspraken in prestatiecontracten. Hierdoor is het voor beide partijen vooraf duidelijk wat er van elkaar verwacht mag worden. Niet alleen een inspanningsverplichting maar ook een resultaatsverplichting wordt vastgelegd. Door het aangaan van dergelijke verbintenissen worden de geleverde prestaties meetbaar. Uw vaste accountmanager evalueert periodiek het prestatiecontract met u.

U wilt onze dienstverlening kunnen controleren

Dankzij ons unieke logsysteem Trnsprnt kunt u dag en nacht zien wat wij voor u aan het doen zijn. Alsof u vanuit de veilige thuisomgeving meerijdt met onze veertig surveillancevoertuigen! Aan de hand van geavanceerde soft- en hardware leggen wij de verrichtingen van onze medewerkers nauwkeurig vast en verwerken dit in dienstrapportages. Als klant heeft u via Trnsprnt overal inzicht in alle data, inclusief eventuele camerabeelden uit onze voertuigen.

U leest dat wij ons met recht niet gemiddeld vinden. Wij zijn voortdurend op zoek naar onderscheidend vermogen, toegevoegde waarde en verbeterpunten voor onze klanten (o.a. bedrijven, scholen, instellingen, particulieren en collega beveiligingsbedrijven).