Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100


Sfeerbeheer

Bij ieder evenement is de sfeer bepalend voor het succes, of het nu gaat om een bedrijfsevenement, congres, beurs of publieksevenement. Daarom zijn onze evenementenbeveiligers sfeerbeheerders in plaats van norse 'kleerkasten’. Fortas zorgt dat alles rustig en veilig verloopt, bij voorkeur achter de schermen maar optredend waar nodig.


Helderheid in veiligheid

Samen met u als opdrachtgever stellen wij een beveiligingsplan op, dat wordt besproken met de diverse (overheids)instanties. Zo gaat er in geval van een calamiteit geen kostbare tijd verloren. Wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het beveiligen van diverse kleine en grote evenementen. Van galavoorstelling tot houseparty en van voetbalwedstrijd tot kunstexpositie.

Evenementenbeveiliging van a tot z

Fortas levert u desgewenst een totaalpakket inclusief verkeersregelaars, beveiligers, hondengeleiders en VIP-chauffeurs. Bovendien kunnen onze representatieve hostesses en servicemedewerkers tijdens evenementen taken op zich nemen zoals het ontvangen en begeleiden van uw gasten en het controleren van toegangs- en plaatsbewijzen. Zo houdt u de kosten van het evenement beperkt en bent u verzekerd van een uitstekende evenementenbeveiliging passend bij uw evenement.