Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100Evenementenbeveiliging tijdens publieksevenementen

De beveiliging van publieksevenementen is een belangrijk specialisme binnen de evenementenbeveiliging. Een specialisme dat Fortas tot in de puntjes beheerst. Van klein en intiem lokaal festival tot grootschalige muziek of sportevenementen met bijbehorende bezoekersaantallen. U bent altijd zeker van beveiligingsoplossingen die passen bij uw evenement.

Onze oplettende evenementenbeveiligers voelen de sfeer van uw publieksevenement haarfijn aan en zorgen dat alles rustig en veilig verloopt. Bij voorkeur achter de schermen, maar optredend waar nodig. Een geslaagd feest is daarbij het resultaat.  

Op elk moment de juiste beveiliging voor uw publieksevenement

Voor elk publieksevenement beheren wij de sfeer door de optimale combinatie van diensten op het gebied van evenementenbeveiliging.

  • Crowd control; vanwege de vaak grote bezoekersaantallen is het managen en beheersen van bezoekersstromen een belangrijk item bij de beveiliging van publieksevenementen. Onze evenementenbeveiligers leiden dit in goede banen.
  • Toegangscontrole; heeft de bezoeker een geldig toegangsbewijs? Indien noodzakelijk worden bezoekers preventief gefouilleerd op niet toegestane items. 
  • Persoonsbeveiliging en artiesten begeleiding; onze beveiligingsprofessionals zorgen voor een deskundige begeleiding van de artiesten of VIP’s van uw publieksevenement.
  • Podiumbewaking; bij evenementen wordt vaak gebruik gemaakt van podia, tenten e.d. vaak inclusief kostbare licht- en geluidsapparatuur en horecabenodigdheden. Zowel bij op – en afbouw als tijdens het evenement houden onze beveiligers een oog je in het zeil
  • Terrein & parkeerbewaking; door middel van permanente en/of surveillerende beveiliging van uw evenemententerrein en parkeerplaatsen zijn zowel uw eigendommen als die van de bezoekers  veilig gesteld. 
  • Fortas levert u desgewenst een totaalpakket inclusief verkeersregelaars, beveiligers, hondengeleiders en VIP-chauffeurs. Kortom: Fortas Evenementen biedt u op elk moment de juiste beveiliging voor uw publieksevenement

Beveiligingsplan: helderheid in veiligheid

Samen met u als opdrachtgever stellen wij een beveiligingsplan op. Dit plan  wordt besproken met de diverse (overheids)instanties. In een beveiligingsplan wordt van a tot z vastgelegd hoe de beveiliging van uw publieksevenement geregeld is. Het beveiligingsplan geeft u inzicht in wat u van ons mag verwachten, bovendien wordt in verband met het verkrijgen van vergunningen een beveiligingsplan steeds vaker verplicht gesteld. 

Sfeerbeheer tijdens uw publieksevenement?

Heeft u vragen over de beveiliging van uw publieksevenement? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren en adviseren wij u graag over hoe wij de sfeer tijdens ùw evenement beheren. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0660100 of vraag een adviesgesprek aan.