Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100


Evenementenbeveiliging tijdens congressen

U organiseert een congres, seminar of trainingsdag? U zoekt daarbij representatieve gastheren en/of gastvrouwen die uw gasten op een correcte wijze welkom heten en als eerste aanspreekpunt kunnen fungeren? Dan biedt  Fortas Evenementen precies wat u zoekt. 

Onze representatieve hostesses en servicemedewerkers weten exact wat er van hen in deze rol verwacht wordt. Zij ontvangen en begeleiden uw gasten en dragen bij aan een soepel verloop van het programma. De bezoekers kunnen hierdoor zorgeloos aan uw congres deelnemen.  

Met succes de juiste beveiliging voor uw congres

Voor elk congres beheren wij de sfeer door de optimale combinatie van diensten op het gebied van evenementenbeveiliging.

  • Gastenontvangst & - begeleiding; uiteraard is het belangrijk dat uw gasten zich welkom voelen. Onze gastheren en gastvrouwen dragen zorg voor een hartelijk ontvangst en staan uw gasten met raad en daad terzijde.
  • Toegangscontrole; beschikt de bezoeker over een geldig toegangsbewijs? Onze servicemedewerkers controleren toegangsbewijzen en begeleiden uw gasten indien gewenst naar hun (zit)plaats.
  • Persoonsbeveiliging en artiesten begeleiding; heeft u een artiest of spreker geboekt? Onze beveiligingsprofessionals zorgen voor een deskundige begeleiding van artiesten of VIP’s.
  • Terrein & parkeerbewaking; door middel van permanente en/of surveillerende beveiliging van parkeerplaatsen zijn zowel uw eigendommen als die van uw gasten veilig gesteld. 
  • Verder biedt Fortas ook mogelijkheden op het gebied van crowd control en podiumbewaking.Kortom: Fortas Evenementen biedt met succes de juiste beveiliging voor uw congres.

Beveiligingsplan: helderheid in veiligheid

Samen met u als opdrachtgever stellen wij een beveiligingsplan op. Dit plan  wordt indien nodig besproken met de diverse (overheids)instanties. In een beveiligingsplan wordt tot in de details vastgelegd hoe de beveiliging van uw congres geregeld is. Het beveiligingsplan geeft u inzicht in wat u van ons mag verwachten, bovendien wordt in verband met het verkrijgen van vergunningen een beveiligingsplan steeds vaker verplicht gesteld. 

Sfeerbeheer tijdens uw congres?

Heeft u vragen over de beveiliging van uw congres? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren en adviseren wij u graag over hoe wij de sfeer tijdens ùw evenement beheren. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0660100 of vraag een adviesgesprek aan.