Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100


Beurzen & evenementenbeveiliging

Bij de organisatie van een beurs komt veel kijken ongeacht of nou het om een vakbeurs of publieksbeurs gaat. Denk aan het vinden van een geschikte locatie, het regelen van de catering, de communicatie richting exposanten en bezoekers en het bouwen van de diverse stands.  Een correcte invulling van het beveiligingsvraagstuk speelt een belangrijke rol bij het welslagen van een beurs. Fortas Evenementen biedt u deze invulling.  

Onze opgeleide en flexibele beveiligingsprofessionals behouden het overzicht en zorgen dat alles rustig en veilig verloopt. Uw gasten voelen zich veilig en op hun gemak. Een onvergetelijke ervaring is daarbij het resultaat.  

Op elk moment de juiste beveiliging voor uw beurs

Bij elke beurs beheren wij de sfeer door de optimale combinatie van diensten op het gebied van evenementenbeveiliging.

  • Gastenontvangst & - begeleiding; uiteraard is het belangrijk dat uw gasten zich welkom voelen. Onze gastheren en gastvrouwen dragen zorg voor een hartelijk ontvangst en staan uw gasten met raad en daad terzijde.
  • Toegangscontrole; onze servicemedewerkers zien erop toe dat alleen gasten met een geldig bewijs toegang krijgen tot uw beurs. 
  • Crowd control; tijdens een beurs bewegen zich vaak grote stromen bezoekers door verschillende ruimtes. Onze evenementenbeveiligers leiden deze bezoekersstromen  in goede banen.
  • Persoonsbeveiliging en artiesten begeleiding; heeft u een artiest of spreker geboekt? Onze beveiligingsprofessionals zorgen voor een deskundige begeleiding van artiesten of VIP’s
  • Terrein & parkeerbewaking; door middel van permanente en/of surveillerende beveiliging van parkeerplaatsen zijn zowel uw eigendommen als die van uw gasten veilig gesteld. 
  • Fortas levert u desgewenst een totaalpakket inclusief verkeersregelaars, beveiligers, hondengeleiders en VIP-chauffeurs.Kortom: Fortas Evenementen biedt u op elk moment de juiste beveiliging voor uw beurs.

Beveiligingsplan: helderheid in veiligheid

Samen met u als opdrachtgever stellen wij een beveiligingsplan op. Dit plan wordt indien nodig besproken met de diverse (overheids)instanties. In een beveiligingsplan wordt van a tot z vastgelegd hoe de beveiliging tijdens uw beurs geregeld is. Het beveiligingsplan geeft u inzicht in wat u van ons mag verwachten, bovendien wordt in verband met het verkrijgen van vergunningen een beveiligingsplan steeds vaker verplicht gesteld. 

Sfeerbeheer tijdens uw beurs?

Heeft u vragen over de beveiliging van uw beurs? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren en adviseren wij u graag over hoe wij de sfeer tijdens ùw evenement beheren. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0660100 of vraag een adviesgesprek aan.