Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100Beveiliging van bedrijfsevenementen

Bij de organisatie van een bedrijfsevenement komt veel kijken. Te denken valt hierbij aan het vinden van een geschikte locatie, het regelen van de catering,  het samenstellen van een mooi programma en het versturen van uitnodigingen.  Het is uw bedrijfsevenement dus u wilt graag dat deze zaken allemaal goed geregeld zijn. Dit geldt ook voor de beveiliging van uw evenement of het nu gaat om een open dag, bedrijfsfeest of schoolfeest. Fortas Evenementen neemt u deze zorg uit handen.  

Onze opgeleide gastheren en gastvrouwen voelen de sfeer van uw bedrijfsevenement haarfijn aan en zorgen dat alles rustig en veilig verloopt. Geen norse kleerkasten maar sfeerbeheerders pur sang. In net kostuum of casual uniform. Aan u de keuze. Een geslaagd feest is daarbij het resultaat.  

Op elk moment de juiste beveiliging voor uw bedrijfsevenement

Voor elk bedrijfsevenement beheren wij de sfeer door de optimale combinatie van diensten op het gebied van evenementenbeveiliging.

  • Gastenontvangst & - begeleiding; uiteraard is het belangrijk dat uw gasten zich welkom voelen. Onze gastheren en gastvrouwen dragen zorg voor een hartelijk ontvangst en staan uw gasten met raad en daad terzijde.
  • Persoonsbeveiliging en artiesten begeleiding; heeft u een artiest of VIP geboekt? Onze beveiligingsprofessionals zorgen voor een deskundige begeleiding van artiesten of VIP’s.
  • Terrein & parkeerbewaking; door middel van permanente en/of surveillerende beveiliging van uw evenemententerrein en parkeerplaatsen zijn zowel uw eigendommen als die van uw gasten veilig gesteld.
  • Verder biedt Fortas ook mogelijkheden op het gebied van crowd control, toegangscontrole en podiumbewaking.

Kortom: Fortas Evenementen biedt u op elk moment de juiste beveiliging voor uw bedrijfsevenement 

Beveiligingsplan: helderheid in veiligheid

Samen met u als opdrachtgever stellen wij een beveiligingsplan op. Dit plan wordt besproken met de diverse (overheids)instanties. In een beveiligingsplan wordt van a tot z vastgelegd hoe de beveiliging van uw bedrijfsevenement geregeld is. Het beveiligingsplan geeft u inzicht in wat u van ons mag verwachten, bovendien wordt in verband met het verkrijgen van vergunningen een beveiligingsplan steeds vaker verplicht gesteld. 

Sfeerbeheer tijdens uw bedrijfsevenement?

Heeft u vragen over de beveiliging van uw bedrijfsevenement? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren en adviseren wij u graag over hoe wij de sfeer tijdens ùw evenement beheren. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0660100 of vraag een adviesgesprek aan.