Volg ons via

 

24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in regio Venlo?

Beveiliging in de regio Venlo wordt gecoördineerd vanuit de vestiging Fortas Venlo. In deze vestiging is zowel een van de regiokantoren van Fortas, als het steunpunt voor de beveiligingsregio Venlo gevestigd.

Fortas Venlo: Regiokantoor en steunpunt voor beveiligingsregio Venlo

Voor de regio Venlo beschikt Fortas over een regiokantoor en tevens steunpunt in Venlo. Vanuit deze vestiging worden zowel de permanente bewaking als de mobiele surveillance routes voor de regio Venlo gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Door de optimale indeling van onze beveiligingsregio’s, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke. Naast Venlo behoren o.a. Belfeld, Horst en Sevenum ook tot deze regio.

Behoefte aan beveiliging in de regio Venlo?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Venlo
Popeweg 50
5928 SC Venlo
T 088 - 066 0100
F 088 - 066 0101