Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in regio Eindhoven?

Beveiliging in de regio Eindhoven wordt gecoördineerd vanuit de vestiging Fortas Valkenswaard . In deze vestiging is een van de regiokantoren van Fortas en het steunpunt voor de beveiligingsregio Valkenswaard gevestigd.

Fortas Valkenswaard: Steunpunt voor beveiligingsregio Eindhoven

Voor de regio Eindhoven beschikt Fortas over een regiokantoor en tevens steunpunt in Valkenswaard. Vanuit deze vestiging worden zowel de mobiele surveillance routes als de permanente bewaking voor de regio Eindhoven gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Doordat onze beveiligingsregio’s optimaal zijn ingedeeld, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.

Behoefte aan beveiliging in de regio Eindhoven?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Valkenswaard
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard
T 088 - 066 0100
F 088 - 066 0101