Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in Sittard Geleen?

Beveiliging in de regio Sittard Geleen wordt gecoördineerd vanuit de vestiging Fortas Sittard. In deze vestiging is het steunpunt voor de beveiligingsregio Sittard Geleen gevestigd.

Steunpunt voor beveiligingsregio Sittard Geleen

Voor de regio Sittard-Geleen beschikt Fortas over een steunpunt in Sittard. Vanuit deze vestiging worden zowel de permanente bewaking als de mobiele surveillance routes voor de regio Sittard-Geleen gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Door de optimale indeling van onze beveiligingsregio’s, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.Naast Sittard-Geleen behoren o.a. Beek, Spaubeek, Born en Roosteren ook tot deze regio.

Behoefte aan beveiliging in de regio Sittard Geleen?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging in de regio Sittard Geleen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Sittard
Bergerweg 190
6135 KD Sittard

T: 088 - 066 0100
F: 088 - 066 0101