Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in regio Venray?

Beveiliging in de regio Venray wordt gecoördineerd vanuit de vestiging Fortas Oostrum. In deze vestiging is het steunpunt voor de beveiligingsregio Venray gevestigd.

Fortas Oostrum: Steunpunt voor beveiligingsregio Venray

Het steunpunt voor de regio Venray is gevestigd in Oostrum. Vanuit deze vestiging worden de mobiele surveillance routes als ook de permanente bewakingsposten voor de regio Venray gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Doordat onze beveiligingsregio’s optimaal zijn ingedeeld, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.

Behoefte aan beveiliging in de regio Venray?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Oostrum
Witte Venneweg 1
5807 EJ Oostrum
T 088 - 066 0100
F 088 - 066 0101