Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in regio Nijmegen?

Beveiliging in de regio Nijmegen wordt gecoördineerd vanuit de vestiging Fortas Nijmegen In deze vestiging is het steunpunt voor de beveiligingsregio Nijmegen gevestigd.

Fortas Nijmegen: Steunpunt voor beveiligingsregio Nijmegen

Het steunpunt voor de regio Nijmegen is gevestigd in Nijmegen. Vanuit deze vestiging worden de mobiele surveillance routes als ook de permanente bewakingsposten voor de regio Nijmegen gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Door de optimale indeling van onze beveiligingsregio’s, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.

Behoefte aan beveiliging in de regio Nijmegen?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Nijmegen

Lagelandseweg 50

6545 CG Nijmegen

T 088 - 066 0100