Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in Maastricht Heuvelland?

Beveiliging in de regio Maastricht Heuvelland wordt gecoördineerd vanuit de vestiging Fortas Maastricht. In deze vestiging zijn zowel het hoofdkantoor van Fortas als het steunpunt voor de beveiligingsregio Maastricht Heuvelland gevestigd.

Fortas Maastricht: Hoofdkantoor en steunpunt voor beveiligingsregio Maastricht Heuvelland

Vanuit ons hoofdkantoor te Maastricht vindt de dagelijkse operationele aansturing richting de regiokantoren en steunpunten plaats. Op dit adres is ook een van onze zes dienstwoningen gevestigd. Vanuit deze dienstwoning worden zowel de mobiele surveillance routes als de permanente bewaking voor de regio Maastricht Heuvelland gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Van Maastricht tot Margraten, van Valkenburg tot Noorbeek. Doordat onze beveiligingsregio’s optimaal zijn ingedeeld, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.

Behoefte aan beveiliging in de regio Maastricht Heuvelland?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Maastricht
Withuisveld 18
6226 NV Maastricht
T: 088 066 0 100
F: 088 066 0 101