Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in Roermond Weert?

Beveiliging voor de regio Roermond Weert wordt gecoördineerd vanuit Fortas Ittervoort. In deze vestiging is het steunpunt voor beveiligingsregio Roermond Weert gevestigd.

Fortas Ittervoort: Steunpunt voor beveiligingsregio Roermond-Weert

Het steunpunt voor de regio Roermond-Weert is gevestigd in Ittervoort. Vanuit deze vestiging worden de mobiele surveillance routes als ook de ritten naar vaste bewakingsposten voor de driehoek Weert-Roermond-Echt gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Doordat onze beveiligingsregio’s optimaal zijn ingedeeld, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.

Behoefte aan beveiliging in de regio Roermond Weert?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Ittervoort
Amerikastraat 2
6014 CE Ittervoort
T 088 - 066 0100
F 088 - 066 0101