Volg ons via


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Beveiliging in Parkstad?

Beveiliging voor de regio Parkstad wordt gecoördineerd vanuit Fortas Heerlen. In deze vestiging is ons steunpunt voor beveiligingsregio Parkstad gevestigd.

Fortas Heerlen: Steunpunt voor beveiligingsregio Parkstad

Voor de regio Parkstad beschikt Fortas over een steunpunt in Heerlen. Vanuit dit steunpunt  worden naast de mobiele surveillance routes voor de regio Parkstad ook de ritten voor vaste bewakingsposten voor de regio Parkstad gecoördineerd. Van preventieve controlerondes tot alarmopvolging, gepland of ad hoc. Van Schinveld tot Vaals. Van Nuth tot Kerkrade. Doordat onze beveiligingsregio’s optimaal zijn ingedeeld, zijn onze surveillanten altijd snel ter plekke.

Behoefte aan beveiliging in de regio Parkstad?

Voor al uw beveiligingsvragen op het gebied van bedrijfsbeveiliging, woonhuisbeveiliging of evenementenbeveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek aan via "stel een vraag" of laat u door ons terug bellen via "bel mij terug".

Beveiliging in een andere regio?

Heeft u behoefte aan beveiliging in een andere regio? Of heeft u vestigingen in verschillende regio's of provincies? Op "alle vestigingen" vindt u een volledig overzicht van alle Fortas beveiligingsregio's en vestigingen.

Fortas Heerlen Welten
Nieuw Eyckholt 290 C
6419 DJ Heerlen
T: 088 - 066 0100
F: 088 - 066 0101