Volg ons via


24/7
bereikbaar
Acuut beveiliging nodig?
088 066 0 100


24/7

bereikbaar

Acuut beveiliging nodig?

088 066 0 100

Vacatures

Aan de slag als “sfeerbeheerder” tijdens evenementen?

Wegens sterke groei zijn wij in de vorm van stewards en evenementenbeveiligers op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde sfeerbeheerders die ons team willen komen versterken.

Evenementenbeveiliger (m/v) op oproepbasis

Als evenementenbeveiliger krijg je te maken met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden. Kortom: een evenementenbeveiliger is allround, enerzijds de service verlenen aan de gasten die het evenement bezoeken en anderzijds het beveiligen van het evenement. Het is de ideale job die je kunt combineren met je (vaste) werk, studie en/of andere activiteiten. Je komt steeds in andere situaties terecht en werkt in wisselende teams. Meer weten? Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Steward (m/v) op oproepbasis

Als steward zie je samen met je collega’s toe op de veiligheid binnen het (voetbal)stadion. Daarnaast fungeer je als gastheer/-vrouw en maak je het de bezoekers van wedstrijden en evenementen zoveel mogelijk naar hun zin. Je voert taken uit als het scannen van kaarten en het aanwijzen van zitplaatsen. Je komt steeds in andere situaties terecht en werkt in wisselende teams. Het is de ideale job die je kunt combineren met je (vaste) werk, studie en/of andere activiteiten. Meer weten? Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Open sollicitaties

Staat de functie van jouw voorkeur er niet bij? Je bent altijd vrij om je CV en persoonlijke motivatie te sturen naar hrm@fortas.nl.